Деклараційний патент на корисну модель № 2671 "Малогабаритний мобільний кормороздавач" - Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia (My University, 2004)
Корисна модель відноситься до галузі сільськогосподарського машинобудування, зокрема до машин кормороздаючих на тваринницьких фермах і комплексах
Keywords: машинобудування; кормороздавальні машини; кормороздавач; бункер; транспортер; вивантажуючий конвеєр; дозатор; зчісуючі бітери; ступінчаста трансмісія