Веганський Брауні з використанням вівсяного молока: смачна та здорова альтернатива - Розумєйко, А. А. (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Веганський Брауні з використанням вівсяного молока - це не лише смачна випічка, але й символ здорового, екологічного та етичного способу харчування. Вівсяне молоко, володіє високою харчовою цінністю, а також забезпечує десерт багатим вітамінним складом. В українських джерелах та зарубіжних дослідженнях приводяться дані, що підтверджують популярність та користь веганського харчування, а також ефективність використання вівсяного молока у кулінарії. Вівсяне молоко відоме своїми корисними властивостями, включаючи вміст багатьох важливих вітамінів та мінералів. Згідно з дослідженнями, вівсяне молоко є джерелом вітамінів групи B, зокрема B12, який часто відсутній у веганському харчуванні. Крім того, воно містить вітаміни A, D, та E, які сприяють зміцненню імунної системи та здоров'ю шкіри. Вівсяне молоко також багате кальцієм, що сприяє зміцненню кісток та зубів.
Keywords: вегенство; веганський Брауні; використання вівсяного молока