Електричний фільтр для очищення олив - Назаренко, Ігор Петрович; Назаренко, Игорь Петрович; Nazarenko, Ihor; Коваль, Дмитро Миколайович; Коваль, Дмитрий Николаевич; Koval, Dmytro (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK: В статті розглянуто конструкцію і основні параметри фільтру для електричної сепарації і очищення олив. RU: В статье рассмотрено конструирование и основные параметры фильтра для электрической сепарации и очистки масел. EN: The article considers the design and basic parameters of a filter for electrical separation and oil cleaning.
Электрический фильтр для очистки масел
Electric filter for oils’ cleaning
Keywords: очищення; електричний фільтр; конструкція; сітчасті електроди