Екологічні основи діяльності сільськогосподарських підприємств - Безверхня, Юлія Вікторівна; Безверхняя, Юлия Викторовна (My University, 2008)
Збереження природи та покращення оточуючого середовища стають все більш приоритетними напрямами діяльності держави та суспільства. А тому і діяльність сільськогосподарських підприємств повинна бути націлена на виробництво екологічно-чистої продукції, заради покращення якості життя, здоров’я та підвищення тривалості життя населення.
Keywords: екологічні основи; документування; облік; облік екологічних витрат; плата за спожиті природні ресурси; забруднення навколишнього середовища; раціональне використання води; охорона