Сучасний стан ринку праці в регіоні - Краєва, О. В. (My University, 2020)
Основним фактором впливу на ринок праці є людські ресурси – вони являються найважливішими серед інших видів економічних ресурсів. Це працівники, що мають певні професійні навички та знання і можуть використовувати їх у трудовому процесі, для виробництва матеріальних благ для власного споживання та для ринку.
Keywords: ринок праці; якість життя; соціально-трудові відносини; малі підприємства