Опис до патенту на корисну модель № 79668 "Спосіб оптимізації розміщення джерел аероіонного випромінювання" - Чураков, А. Я.; Строкань, Оксана Вікторівна; Строкань, Оксана Викторовна; Strokan, Oksana (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
Спосіб оптимізації розміщення джерел аероіонного випромінювання включає визначення місця розташування джерела аероіонного випромінювання при зміні вхідних параметрів, який виконують з урахуванням кута нахилу розрахункової площини відносно горизонтальної
Keywords: оптимізації розміщення джерел; аероіонне випромінювання; іонно-електронні технології; джерело розсіювального аероіонного випромінювання; проектування технічних систем іонізації