Довіра як детермінанта економічного розвитку європейських країн - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (My University, 2019)
За останні роки в економічній науці міцно утвердилося поняття “довіра”, сутність якої здебільшого трактується як деякий аванс у людських відносинах стосовно майбутньої діяльності7. Його використання дозволяє по-новому підійти до аналізу багатьох сучасних проблем, в тому числі питань економічного розвитку країни
Keywords: економіка; довіра; економічний розвиток; менталітет людей; економічна ситуація