Технологічне обладнання для виробництва карамелі - Кубенко, М. П. (ТДАТУ, 2020)
Запропоновано технологічне обладнання для виробництва карамелі.
Keywords: студент; магістрант; збірник; карамель; уварювання; загортання карамелі