Інформаційний звіт про науково-дослідну роботу за 2016 р. кафедри Обладнання переробних і харчових виробництв - Ялпачик, Владимир Федорович; Ялпачик, Володимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr (Мелітополь: ТДАТУ, 2016)
Кафедра ОПХВ приймає участь у виконанні НДР “Розробка технологій і технічних засобів для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв” В цьому році на кафедрі працювали над дисертаціями 2 аспіранти, 5 здобувачів та один докторант. Підготовлено до друку 2 збірника наукових праць. Захищена дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук. Опубліковано більше 40 статей у фахових виданнях України, з яких 5 – міжнародних публікацій, 12 патентів та 105 тез доповідей зі студентами.
Keywords: витрати зерна; зберігання зерна; переробка і зберігання сільськогосподарської продукції; підвищення ефективності процесів