Молоді фахівці аналізують якісні показники молока на новому сучасному обладнанні - (:unkn) unknown (My University, 2014)
В ТДАТУ на кафедрі "Технічні системи технологій тваринництва" впроваджено нову лабораторну роботу для студентів ОКР спеціаліст, магістр.
Keywords: ТДАТУ