Теорія стійкого руху дискової борони. - Адамчук, Валерій Васильович; Булгаков, Володимир Михайлович; Надикто, Володимир Трохимович; Nadykto, Volodymyr; Кувачов, Володимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Ігнатьєв, Євген Ігорович; IIhnatiev, Yevhen; Юрі, Ольт (My University, 2021)
UKR : Установлення теоретичних закономірностей, що дозволяють зробити такий вибір значень параметрів причіпної дискової борони, які б забезпечували їй бажану курсову стійкість, що зі свого боку забезпечує дискувальному машиннотракторному агрегату якісне виконання технологічного процесу.////////ENG : Establishment of theoretical regularities that make it possible to make such a choice of parameter values for a trailed disc harrow, which provides it with the desired directional stability, which, in turn, ensures a high-quality performance of the technological process for the disc-type machinetractor unit.
Theory of sustainable movement of disk harrow.
Keywords: борона; обробіток ґрунту; причіпний машинно-тракторний агрегат; стійкість руху; диференціальні рівняння; harrow; harrow; tillage; trailed machinetractor unit; motion stability; differential equations