Організація технологічних процесів ремонту машин та обладнання в майстернях підприємств АПК : навчально-методичний посібник до курсового проєктування з дисципліни «Ремонт машин та обладнання» - Дашивець, Галина Іванівна; Новік, О. Ю.; В’юник, Ольга Володимирівна; Dashyvets, Halyna; Viunyk, Olha (Мелітополь : ВПЦ "Люкс", 2020)
UA: В навчально-методичному посібнику наведені вимоги до змісту та оформлення курсового проєкту, методика самостійного виконання його розділів, довідкові матеріали, приклади оформлення графічної частини проєкту. Матеріал посібника призначений для підготовки здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія».
Keywords: ремонт техніки; обладнання АПК; аграрне машинобудування; технічне обслуговування; технологічний процес; курсовий проєкт; організація ремонту; діагностика несправностей; технічна документація; виробничий процес; норми часу і праці; навчально-методичний посібник; дисципліна «Ремонт машин»; проєктування ремонту; механізація процесів; ремонтна майстерня