Science and innovations in the 21st century: матеріали І Всеукр. Інтернет-конф. студентів та молодих вчених: у 3-х ч. Т. 1 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
У збірнику представлені матеріали Всеукраїнської конференції за результатами досліджень у галузі виробництва та технологій, аграрних наук та продовольства, екології, механічної та електричної інженерії, архітектури та будівництва. Матеріали призначені для наукових співробітників, викладачів, магістрантів, студентів й аспірантів вищих навчальних закладів, фахівців і керівників підприємств різної організаційно-правової форми, працівників державного управління, освіти та місцевого самоврядування
Keywords: збірник; електрична інженерія; студент; викладач; архітектура; будівництво; механічна інженерія; екологія; галузь виробництва; галузь технологій; аграрні науки