Гідромашини для приводу активних робочих органів мобільної сільськогосподарської техніки - Панченко, Анатолій Іванович; Панченко, Анатолий Иванович; Panchenko, Anatolii; Волошина, Анжела Анатоліївна; Волошина, Анжела Анатольевна; Voloshyna, Anzhela; Панченко, Ігор Анатолійович; Панченко, Игорь Анатольевич; Panchenko, Ihor (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: У процесі формування номенклатури виробництва вітчизняного гідрообладнання, особливе місце займає проблема гідрофікаціі мобільної техніки, де вже давно сформувалися традиційні її споживачі – сільськогосподарське, будівельне та дорожнє машинобудування, а також в трохи менших масштабах, але з великими потенційними можливостями – гідрообладнання гірничого машинобудування. UK: The work is devoted to the analysis of hydromashines for the drive of active working bodies of mobile agricultural machinery. Design features of planetary hydromotors are considered.
Keywords: сільськогосподарська техніка; активні робочі органи; гідравлічний привід; планетарний гідромотор; agricultural machinery; active working bodies; rotary action hydraulic drive; planetary hydromotor; design features