Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (економічні науки). № 2 (44) - (:unkn) unknown (Мелітополь, ТДАТУ, 2021)
Збірник призначений для фахівців, які цікавляться теоретичними та прикладними проблемами економіки, фінансів і кредиту, обліку і аудиту, менеджменту та маркетингу мікро-, мезо- та макрорівня національної та міжнародної економіки. Збірник надає можливість вченим та здобувачам наукових ступенів провести публічну апробацію, а науковій спільноті – ознайомитися з останніми результатами досліджень теоретичних і прикладних проблем національної та міжнародної економіки.
Scientific Papers of Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University (economic sciences) № 2 (44)
Keywords: менеджмент; маркетинг; економіка; підприємництво; торгівля; біржова діяльність