Застосування тестового контролю знань при вивчені дисциплін «Інформаційні системи і технології в обліку» й «Комп'ютери та комп’ютерні технології» - Чорний, С. В. (Люкс, 2014)
Наведено методику застосування тестового контролю знань при вивчені дисциплін «Інформаційні системи і технології в обліку» й «Комп'ютери та комп’ютерні технології».
Keywords: тестовий контроль; самостійна робота; методи навчання; тестові оболонки