Аналіз ультразвукової магнітострикційної коливальної системи - Кушлик, Руслан Романович; Кушлык, Руслан Романович; Kushlyk, Ruslan; Кушлик, Роман Васильович; Кушлык, Роман Васильевич; Kushlyk, Roman (ТДАТУ, 2021)
Вплив навантаження на частоту коливань дуже непостійний і може залежати від певних факторів, наприклад: якості кріплення трансформатора коливань до перетворювача, його термообробки. Крім того, існують розрахункові формули, які дають певну похибку, тому необхідно визначити оптимальну область амплітудних значень системи перетворювач–трансформатор коливань.
Keywords: кавітація; випромінювання; ультразвукові коливальні системи; п'єзоелектричний перетворювач; ультразвукова магнітострикційна коливальна система