Управління охороною праці та ризиком за міжнародними стандартами - Бурич, К. О.; Яцух, Олег Васильович; Яцух, Олег Васильевич; Yatsukh, Oleh (ТДАТУ, 2018)
Ознайомлення широкого кола студентів з новим міжнародним стандартом ISO 45001:2018 «Системи менеджменту охорони здоров'я та безпеки праці. Вимоги з керівництва по застосуванню» як більш ефективним інструментом ризик-орієнтованого підходу до управління охороною праці
Keywords: студент; стандарт ISO 45001:2018; принципи управлінням безпекою; охорона праці; стандартизація