Доробка обчісаного вороху зернових на фураж - Леженкін, Іван Олександрович; Lezhenkin, Ivan; Леженкин, Иван Александрович (My University, 2012)
Uk: У статі наводиться технологічна схема агрегату доробки обчісаного вороху зернових на фураж. En: In the article a flowsheet over of asm of revision of the combed out lots is brought grain-growing on a feed-stuff.
Revision of the combed out lots grain-growing on feed-stuff
Keywords: обчісаний ворох; ворохоочисник; фракційний склад; агрегат доробки вороху; циліндричне решето; зерновиробництво; багатоукладне виробництво