Опис до патенту на корисну модель № 64362 "Стопорний пристрій поворотного круга причепа" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2011)
Стопорний пристрій поворотного круга причепа, що містить приєднаний до напрямної станини циліндричний корпус, в якому встановлені фіксуючий стержень, робоча та зворотна пружини, який відрізняється тим, що фіксуючий стержень обладнаний гідроприводом та приєднаний з можливістю відносного осьового переміщення безпосередньо до поршня гідравлічного приводу
Keywords: транспортне машинобудування; пристрій, що фіксує положення передньої осі причепа відносно рами; фіксація поворотного круга автомобільних та тракторних причепів в положенні прямолінійного руху