Опис до патенту на корисну модель № 134276 "Тороїдально-вихровий опалювальний пристрій" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; et al. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Тороїдально-вихровий опалювальний пристрій містить насос, трубопроводи, камеру змішування. При цьому вихідні частини трубопроводів виконані у вигляді сопел, розташованих співвісно назустріч одне одному по осі камери завиткової форми, яка обладнана вихідним патрубком
Keywords: тороїдально-вихровий опалювальний пристрій; трубопроводи; камера змішування; теплоенергетика; енерготехнології; система опалення; горяче водопостачання