Удосконалення процесу внесення сухого консерванту в сінні рулони - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Троїцька, О. О.; Безпалов, Р. І.; Бакарджиєв, Роман Олександрович; Бакарджиев, Роман Александрович; Bakardzhyiev, Roman (My University, 2012)
При сучасному рівні розвитку технологій і технічних засобів для заготівлі грубих та соковитих кормів головну увагу слід приділяти проблемі підвищення якості продукції, а особливо сіна, так як воно несе найбільші втрати поживних речовин в процесі збирання та зберігання.
Keywords: сухий консервант; технічні засоби; корма; сіно; дозатори; консерванти; підбирач; камера пресування