Аналіз технологічного процесу виробництва макаронних виробів - Губар, Є. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Запропоновано аналіз технологічних ліній виробництва макаронних виробів.
Keywords: макаронні вироби; зерно-борошняні товари; борошно; заміс тіста; обдування; різання; сушіння