Альтернативна модель професійної підготовки фахівців в умовах глобалізаційних змін - Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
UK: Автором, у контексті модернізації та розвитку системи професійної підготовки майбутніх фахівців на основі експериментальної та інноваційної діяльності у сфері освіти, запропоновано альтернативну модель професійної підготовки майбутніх фахівців. Модель складається з трьох функціонально пов’язаних підсистем: «Педагогічний резонанс», «Освітній аутсорсинг», «Освітнє гетерогенне середовище». EN: The author in the context of modernization and development of the system of professional training of future specialists on the basis of experimental and innovative activities in the field of education proposed an alternative model of professional training of future specialists. The model consists of three functionally related subsystems «Pedagogical Resonance», «Educational Outsourcing», «Educational Heterogeneous Environment».
Keywords: глобалізаційні зміни; експериментальна та інноваційна діяльність у сфері освіти; модель професійної підготовки майбутніх фахівців; педагогічний резонанс; освітній аутсорсинг; освітнє гетерогенне середовище; globalization changes; experimental and innovative activities in the field of education; model of professional training of future specialists; pedagogical resonance; educational outsourcing; educational heterogeneous environment