Іноземна мова (англійська): методичні вказівки з організації самостійної роботи здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 073 «Менеджмент» (на основі повної загальної середньої освіти) денної форми навчання - Супрун, Олена Миколаївна; Супрун, Елена Николаевна; Suprun, Olena (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Навчання іноземної мови є невід’ємною складовою підготовки здобувачів ВО спеціальності 073 «Менеджмент». Практичне володіння іноземною мовою дає змогу вивчати світові стандарти, інформативну літературу з метою прийняття самостійного професійно- значущого рішення.
Keywords: англійська мова; менеджмент; самостійна робота; The World Around Me; Places and Things; People’s activities; модуль