Профілактика виробничого травматизму під час посіву озимих культур - Головін, Д. С.; Яцух, Олег Васильович; Яцух, Олег Васильевич; Yatsukh, Oleh (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Агрокомплекс належить до найбільш травмонебезпечних секторів економіки України. Рівень смертельного травматизму в АПК залишається високим і поступається лише соціально-культурній сфері та вугільній галузі [1]. Згідно даних ГУ Держпраці [2], основними причинами смертельного травматизму в агросекторі є невиконання працівниками вимог інструкцій з охорони праці, порушення ПДР та вимог безпеки під час експлуатації ТЗ
Keywords: травмонебезпечний сектор економіки; смертельний травматизм; травматизм; виробничий травматизм; цивільна безпека