Опис до патенту на корисну модель № 41158 "Машина для очищення насіння" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2009)
Машина для очищення насіння, що включає раму, на опорах якої встановлений вертикальний повітропроникний ступінчастий ротор, аспіраційний патрубок, приводи ротора, яка відрізняється тим, що верхня частина сепаруючої поверхні виконана у вигляді решета
Keywords: пристрій, що поділяє тверді матеріали за щільністю; очищення та сортування зерна і насіння