ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ЗОВНІШНЬОГО ОГЛЯДУ АСИНХРОННОГО ДВИГУНА ДЛЯ ВИЯВЛЕННЯ ПОШКОДЖЕНЬ. - Попова, Ірина Олексіївна; Кот, Анастасія; Попов, Дмитро (My University, 2024)
Робота присвячена аналізу сучасних існуючих діагностичних пристроїв і приладів при зовнішньому технічному огляді асинхронного електродвигуна для пошуку механічних пошкоджень на ранніх стадіях розвитку для безвідмовної його роботи, що дозволяє своєчасно виявити та усунути причини, які можуть потягти пошкодження і відмову двигуна, забезпечити безперебійну роботу виробничих механізмів у всіх сферах виробництва та визначенню їх переваг та недоліків.
Keywords: діагностика; механічні пошкодження; ультразвуковий дефектоскоп; струмові кліщі; діагностичні прилади