Випускники МІМСГ-ТДАТА-ТДАТУ. Історії успіху : виробничники та підприємці : інформ. буклет - Вовченко, Світлана Володимирівна; Вовченко, Светлана Владимировна; Vovchenko, Svitlana (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2017)
Наукова бібліотека презентує інформаційний буклет «Випускники МІМСГ-ТДАТА-ТДАТУ. Історії успіху», який створено до 85-річного ювілею Таврійського державного агротехнологічного університету. Даний буклет присвячений випускникам, які досягли вагомих успіхів у сільськогосподарському виробництві.
Keywords: Випускники МІМСГ; Випускники ТДАТА; Випускники ТДАТУ; Моторний Дмитро Костянтинович; Гайсинський Емануїл Йосипович; Волков Анатолій Анатолійович; Кішко Микола Леонтійович; Тарасенко Володимир Віталійович; Масалабов Василь Миколайович; Кістечок Олександр Дмитрович; Новіков Геннадій Володимирович