Оптимізація режиму роботи зерноочисної машини - Артюх, А. П.; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina (My University, 2014)
Регулятор чутливості витратоміра підвищує виділення прохідної фракції по різниці показань двох витратомірів зерна, з похибкою, що не перевищує 7 %.
Keywords: зерноочисна машина; автоматичне керування; сортування зерна; решітний сепаратор; витратомір