Маркетингове середовище діяльності садівничих підприємств Запорізької області - Колокольчикова, Ірина Володимирівна; Колокольчикова, Ирина Владимировна; Kolokolchykova, Iryna (Полтава: ПДАА, 2015)
Uk: Визначено роль садівництва як галузі сільського господарства. Проаналізовано показники розвитку галузі в розрізі виробництва плодів. Встановлено чинники, які формують маркетингове середовище діяльності підприємств галузі. Оцінено вплив кожного з чинників маркетингового середовища. Надано загальні пропозиції щодо вирішення проблемних питань, пов’язаних з впливом чинниками макро та мікро середовища. En: The role of horticulture as agricultural industry is determined in the article. The industrial development indicators by fruit production are analyzed. The factors that forming marketing environment of enterprises in hortulture industry is revealed. The effect of each factor in the marketing environment is established. The proposals of handling issues related to the impact factors of macro and micro environment are grounded.
Keywords: маркетингове середовище; садівництво; ринок плодів; галузь; сільське господарство; підвищення продуктивності