Конкурентна позиція ФОП «Бондар» на ринку розважальних послуг м. Мелітополь Запорізької області та шляхи її зміцнення: дипломна робота СВО Магістр - Пославська, Марина Миколаївна (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
Метою дипломної роботи є дослідження і оцінка конкурентної позиції ФОП «Бондар» та визначення шляхів її зміцнення на ринку розважальних послуг.
Keywords: конкурентоспроможність; конкуренція; рентабельність; економічна ефективність; підприємництво, торгівля та біржова діяльність