Розвиток та новації фінтех-індустрії в Україні та світі - Чкан, Ірина Олександрівна; Chkan, Iryna (My University, 2024)
Фінансовий ринок України попри постійні труднощі та загрози показує стійкість й розвиток, який проявляється активним впровадження фінтеху, адже довести свою стійкість український фінансовий ринок може повноцінною участю у світових диджитал тенденціях.
Keywords: фінтех; фінансова технологія; банкінг; цифрові активи