Вплив соціального капіталу на саморегулювання підприємницької діяльності - Федорець, М. В. (ТДАТУ, 2020)
Саморегулювання підприємницької діяльності безпосередньо залежить від наявності та використання соціального капіталу, що потребує здійснення заходів із підвищення солідарності населення країни, позитивного розвитку соціального середовища
Keywords: саморегулювання підприємницької діяльності; розвиток соціального середовища; використання соціального капіталу