Звіт про науково-дослідну роботу. Підпрограма 2 «Розробка інтенсивних технологій виробництва плодоовочевої продукції у відкритому ґрунті за умов сухого Степу України»: проміжний - Алексєєва, Ольга Миколаївна; Алексеева, Ольга Николаевна; Aleksieieva, Olha (ТДАТУ, 2014)
Основною метою наших досліджень було удосконалення існуючих і розробка нових елементів технологій вирощування зерняткових і кісточкових культур.
Keywords: вирощування саджанців; регулятор росту; плодові культури; вирощування зелених овочевих; мікродобрива; шкідники