Опис до патенту на корисну модель № 20739 "Спосіб скошування колосових культур" - Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Вагерич, Є. В.; Аюбов, Абдулмелик Мухтарович; Аюбов, Абдулмелік Мухтарович; Aiubov, Abdulmelik (Державний департамент інтелектуальної власності, 2007)
Спосіб скошування колосових культур, що полягає в зрізанні стеблостою шляхом уведення в нього різального апарата збиральної машини, що рухається поступально, який відрізняється тим, що швидкість уведення різального апарата в стеблостій при зміні поступальної швидкості збиральної машини у будь-який момент часу витримують постійною
Keywords: колосові культури; скошування; різальний апарат