У вирії інформації: періодичні видання (електронні). Випуск 2 Економіка, банківська справа, фінанси, менеджмент, маркетинг та підприємництво : віртуальна виставка - Ломейко, Наталя Григорівна; Lomeiko, Nataliia (Запоріжжя : НБ ТДАТУ, 2025)
У сучасних умовах глобалізації, цифровізації та стрімкого розвитку інформаційних технологій роль періодичних видань у формуванні економічної думки та поширенні наукових знань невпинно зростає. Економічні журнали, газети й аналітичні ресурси стають важливими платформами для обміну досвідом між науковцями, фахівцями фінансової сфери, менеджерами та підприємцями. Презентація «У вирії інформації. Періодичні видання з економічних наук. Випуск 2» знайомить із сучасними українськими та міжнародними фаховими журналами у галузі економіки, фінансів, банківської справи, менеджменту, маркетингу та підприємництва. Серед представлених видань – «Економіка України», «Бізнес Інформ», «Фінансовий простір», «Проблеми економіки», «Marketing and Management of Innovations», «Державне управління: удосконалення та розвиток», «Маркетинг в Україні», «Журнал європейської економіки» та інші. Огляд допомагає зорієнтуватися в актуальних напрямах наукових досліджень, простежити тенденції розвитку економічної науки та підвищити обізнаність у сучасному інформаційному просторі фахових економічних видань.
Keywords: економічні науки; наукові журнали; економіка; фінанси; банківська справа; менеджмент; маркетинг; підприємництво; публічне управління; економічні дослідження; наукова періодика; інформаційні ресурси; наукова комунікація; віртуальна виставка