Теоретичні та практичні аспекти формування інвестиційного потенціалу регіону - Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna (ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького, 2013)
Розкривається теоретична сутність категорї інвестиційного потенціалу регіону, аналізується інвестиційна активність регіонів України, пропонуються заходи зі збільшення частки інвестиційної складової в конкурентному потенціалі регіону.
Тheoretical and practical aspects of the investment potential of the region
Keywords: інвестиційний потенціал; джерела формування; активність регіонів