Вплив умов вологозабезпеченості на урожайність озимої пшениці у Південному Степу України - Веремеєнко, Г. В. (ТДАТУ, 2018)
Визначення впливу вологозабезпеченості рослин на процеси формування урожайності пшениці озимої в умовах Південного Степу України
Keywords: пшениця озима; вологозабезпеченість рослин; вологість ґрунту; повітря в ґрунті; запаси продуктивної вологи