Сучасні вимоги до логістичного забезпечення постачань сировини та товарної плодоовочевої продукції - Кацак, О. (My University, 2019)
Сучасна економіка все більшою мірою звертається до системних структурних перетворень, як на рівні підприємств, так і на рівні галузей, комплексів. Крім іншого, структурні перетворення торкаються логістичної складової господарювання. Перспективи нової економіки лежать у площині суттєвих знижень витрат і забезпечення сталої якості обслуговування споживачів
Keywords: сучасна економіка; логістичне забезпечення; плодоовочева продукція; логістика; інтегрована логістика