Засоби і методи навчання професійним дисциплінам в технічному закладі вищої освіти - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (My University, 2019)
UK: В процесі підготовки інженерних фахівців можуть використовуватися різноманітні засоби та методи навчання. Оскільки жоден з методів сам по собі не забезпечує досягнення мети навчання, сучасний викладач інженерного закладу вищої освіти при навчанні здобувачів вищої освіти професійним дисциплінам повинен вміти обґрунтовувати вибір і поєднання різних засобів і методів. У запропонованій статті приводиться аналіз засобів та методів навчання, які кожен з викладачів зможе оптимально підібрати для складання раціонального алгоритму навчання здобувачів вищої освіти конкретній інженерній дисципліні. EN: In the process of training engineers can be used a variety of tools and methods of training. Since none of the methods in itself provides the goal of study, a modern teacher of higher education engineering institutions in the training of higher education graduates in professional disciplines must be able to substantiate the choice and combination of different tools and methods. The proposed article provides an analysis of the means and methods of training that each of the teachers can best suited for compiling a rational algorithm for the training of higher education graduates in a particular engineering discipline.
Means and methods of training professional disciplines in a technical university of higher education
Keywords: здобувач вищої освіти; засоби і методи навчання; професійна підготовка; навчальний процес; інформація; оптимізація навчального процесу; a student of higher education; means and methods of training; vocational training; educational process; information; optimization of educational process