Алгоритмізація для функціонування системи діагностування та захисту низьковольтних асинхронних електродвигунів з короткозамкненим ротором - Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina; Рижков, А. О. (ТДАТУ, 2015)
UK: Pобота присвячена розробці алгоритму для функціонування системи діагностування та захисту низьковольтних асинхронних електродвигунів з короткозамкненим ротором та його адаптації для конкретних типів електродвигунів. EN: The paper is devoted to the development of an algorithm to run the system of diagnostics and protection of low-voltage induction motors with squirrel-cage rotor and its adaptation for specific types of electric motors.
Аlgorithmization to run the system of diagnostics and protection of low-voltage induction motors with squirrel-cage rotor
Keywords: алгоритм; асинхронний електродвигун; ідентифікація