Дослідження факторів споживацької поведінки на ринку сиру - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2020)
Розробка нових видів сирів, конкурентоспроможних на внутрішньому і зовнішніх ринках, не може бути ефективною без володіння повним обсягом інформації про пріоритети споживачів при виборі продукту. Під час розробки продуктів дуже важливо розуміти основи споживчої поведінки і харчових переваг, а також конкретні відносини «продукт – споживач».
Keywords: ринок сиру; поведінка споживачів; продукт – споживач; маркетингові дослідженя