Використання інформаційно- комунікаційних технологій при викладанні хімії під час дистанційного навчання - Пащенко, Юлія Петрівна; Колесніков, Максим Олександрович; Pashchenko, Yuliia; Kolesnikov, Maksym (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: У роботі розглянута роль та види інформаційно- комунікаційних технології, які призначені для використання в дистанційному процесі навчання хімії, проаналізовані особливості їх застосування для здобувачів вищої освіти. Наведена характеристика найбільш популярних онлайн-сервісів та мобільних додатків для підвищення ефективності освітнього процесу. EN: The work surveys the role and types of information and communication technologies that are intended for use in the distance learning process of chemistry, and analyzes the features of their application for students of higher education. The characteristics of the most popular online services and mobile applications for increasing the efficiency of the educational process are given.
Use of information and communication technologies in teaching chemistry during distance education
Keywords: дистанційна освіта; онлайн-сервіси; віртуальні лабораторії; мобільні додатки; викладання хімії; методи навчання; ефективність освітнього процесу; distance education; online services; virtual laboratories; mobile applications; teaching chemistry; teaching methods; efficiency of the educational process