Геоекологічний моніторинг Мелітопольського району: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Слободнюк, Ірина (ТДАТУ, 2021)
Геоекологічний аналіз урбанізованої території (Мелітопольський район та м. Мелітополь) ми проводили для визначення взаємодії геоекологічних і техногенних факторів та впливу їх на довкілля.
Keywords: довкілля; Мелітопольський район; навколишнє природне середовище; геоекологія; суспільство; природа