Аналіз технології переробки органічних відходів шляхом тривалого витримування. - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Радміла Вікторівна (My University, 2024)
Розвиток тваринництва та птахівництва на промисловій основі зумовлює різке підвищення кількості сильно забруднених стічних вод, очищення та знезараження яких є одним з найважливіших завдань при вирішенні питання про їх використання у сільському господарстві як добрива або спуск у водоймища або поля зрошення.