Сучасні методи навчання для підвищення ефективності підготовки енергетиків - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii (ТДАТУ, 2021)
UK : Методи навчання займають одне з головних місць в цілеспрямованому спілкуванні суб’єктів системи навчання: педагогів, студентів, інфраструктури. Проаналізовані класичні дидактичні методи навчання і новітні методи, що направлені на підвищення ефективності підготовки студентів енергетиків. EN : Teaching methods occupy one of the main places in the purposeful communication of the subjects of the educational system: teachers, students, infrastructure. Classical didactic teaching methods and the latest methods aimed at improving the efficiency of training of energy students are analyzed.
Modern training methods to increase the efficiency of energy training
Keywords: класичні дидактичні методи; активні методи; інтерактивні методи; творчі здібності; мотивація студентів; професіоналізм; classical didactic methods; active methods; interactive methods; creative abilities; motivation of students; professionalism