Опис до патенту на корисну модель № 48823 "Спосіб калібрування посівного матеріалу плодових кісточкових культур" - Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa; Караєв, Олександр Гнатович; Караев, Александр Игнатьевич; Karaiev, Oleksandr (Державний департамент інтелектуальної власності, 2010)
Спосіб калібрування посівного матеріалу плодових кісточкових культур, що включає сортування посівного матеріалу, який відрізняється тим, що посівний матеріал розділяють на три фракції за шириною насіння.
Keywords: сортування посівного матеріалу; сортування за питомою вагою; кісточкові культури; калібрування; собівартість продукції розсадництва; маса насіння; решето із круглими отворами; фракційний склад насіння