Опис до патенту на корисну модель № 107934 "Спосіб зберігання сільськогосподарської продукції" - Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Дідур, Володимир Аксентійович; Дидур, Владимир Аксентьевич; Didur, Volodymyr; Євтушенко, Ганна Олександрівна; Евтушенко, Анна Александровна; Yevtushenko, Hanna (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Спосіб зберігання сільськогосподарської продукції включає збір плодів сортування, первісну обробку плодів, закладання в холодильну установку. Продукцію додатково обробляють повітрям озонатора, який встановлений в холодильній установці
Keywords: технологія зберігання продукції; сортування; холодильні установки; зберігання плодів; обробка плодів; дезінфекція повітря приміщень; збільшення термінів зберігання