Фактори макро- та мікросередовища на ринку морозива - Дударева, А. (ТДАТУ, 2018)
Аналіз сучасного стану ринку морозива в Україні, виявленні факторів впливу на ринкову ситуацію та перспектив розвитку даного ринку.
Keywords: морозиво; макросередовище; мікросередовище; ринок морозива України; інгредієнти-замінники